U Hanu okončana sjajna serija Vranjanaca: Morava - Nebeski anđeli 1:0

Nebeski anđeli iz Vranja izgubili su sa 1:0 (0:0) od SFK Morave u Vladičinom Hanu, u derbi utakmici dva najbolje plasirana tima iz Pčinjskog okruga u Zoni Jug.

Strelac jedinog gola za Hančane bio je centarfor Miloš Stanković u 85. minutu.

Nebeski anđeli su ovim porazom izgubili treće mesto na tabeli i pali na peto, jer su ih pobedama u ovom kolu pretekli leskovačka Sloga i Morava.

Trener anđela Branimir Stošić rekao je posle utakmice za Vranje News da je posle prošlonedeljne odlične igre i pobede nad Radanom (3:1), usledilo jedna "vrlo loša utakmica" za njegov tim.

"Bez obzira na odsustvo trojice standardnih igrača, nema opravdanja za ovako slabu igru.

Promašili smo nekoliko vrlo izglednih prilika za gol i pred sam kraj utakmice stigla je kazna posle kardinalne greške iskusnog golmana Mirdžića", kazao je Stošić za naš portal.

Nebeskim anđelima ovo je prvi poraz od 10. prvenstvenog kola, kada ih je u Badnjevcu savladala domaća SVetlost.

Poslednjeplasirana Lugina iz Preševa (samo 7 bodova) napravila je najveće iznenađenje u ovom kolu otkinuvši na svom terenu bod lideru, ekipi Žitorađe.

Kada je reč o utakmicama preostala dva tima iz Pčinjskog okruga u 17. kolu Zone Jug, OFK Alakince odigralo je bez golova na svom terenu sa Jablanicom iz Medveđe.

Poraz je doživeo Ternoci iz Velikog Trnovca (3:0) na gostovanju trenutno trećeplasiranoj Slogi u Leskovcu.

Na četvrtom i petom mestu tabele hanska Morava i vranjski Nebeski anđeli imaju po 32 boda.

Žitorađa je i dalje lider sa 40, drugoplasirana Plantaža iz Donjeg Stopanja ima 36, a leskovačka Sloga na trećem mestu 33.

U narednom kolu Ternoci će u Trnovcu dočekati Radana iz Lebana, Morava će u Bojniku imati teško gostovanje protiv Puste reke, kao i Lugina u Medveđi protiv Jablanice.

Derbi okruga odigraće Nebeski anđeli i OFK Alakince.

Najnovije vesti