U četvrtak sednica Gradskog veća: Menja se osnivački akt Apoteke

Nacrt Odluke o promeni osnivačkog akta Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje biće predmet rasprave na sednici Gradskog veća u četvrtak 23. januara.

Sednica tog tela, 199. po redu, počeće u 8 časova, a u dnevni red uvrštena je i rasprava o predlogu Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju u 2020. godini.

Jedna od tačaka dnevnog reda je i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture na teritoriji grada Vranja za 2020. godinu.

Većnici će razmatrati predlog Pravilnika o izmeni Pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređivanje životne sredine grada Vranja.

Gradsko veće će se u četvrtak izjasniti o Nacrtu Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...