Turistički potencijali Vranja preko Ruske gazete na sajmu u Moskvi

Predstavnici Turističke organizacije Vranje (TOV) u petak su u zgradi načelstva imali sastanak sa predstavnicima dnevnog lista "Ruska gazeta" iz Rusije i kordinatorima Mreže turističkih organizacija južne i istočne Srbije (TOJIS) sa sedištem u Nišu.

Svrha ovog sastanka je "da se objedinjenim snagama, efikasnije i povoljnije promoviše turistički potencijal i turistička ponuda juga i istoka Srbije", i to u specijalnom dodatku dnevnog lista Ruska gazeta, rečeno je na skupu.

Ovaj dodatak biće premijerno distribuiran u toku najvećeg sajma putovanja i turizma u Moskvi (MITT) koji će se održati 15. i 16. marta ove godine.

Dodatak će biti dostupan čitaocima Ruske Federacije u dnevnom tiražu ovo lista od 800.000 primeraka.

Ideja ovog projekta, kada je reč o Vranju i okolini, je da se turistička ponuda i potencijali grada Vranja i Vranjske Banje, kao i sve lepote vranjskog kraja, nađu na stranicama najčitanijih ruskih novina i time promovišu na svetskom tržištu turizma.

Po preporuci Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije RS i Turističke organizacije Srbije, Turistička organizacija grada Niša nedavno je ovim povodom organizovala sastanak u Gradskoj kući u Nišu, kome su prisustovale turističke organizacije jugoistočne Srbije, među kojima i Turistička organizacija grada Vranja (TOV), kao i hotelijeri, receptivne turističke agencije, te predstavnici turizma.

Štampano izdanje najtiražnijih ruskih novina "Ruska Gazeta" biće distribuirano svim velikim privrednim gigantima u Rusiji, javnom sektoru, a naći će se i na svim većim aerodromima i sajmovima turizma.

Turistička organizacija Srbije obezbedila je izdavanje ovog specijalnog izdanja.

Najnovije vesti