Tužilaštvo potvrdilo da je neko zapalio Bulatovićev auto

Automobil "škoda superb", u privatnom vlasništvu narodnog poslanika i šefa vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića, poliven je zapaljivom tečnošću i zapaljen u noći između 7. i 8. juna, potvrđeno je "Južnim vestima" u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Detalji se ne iznose jer je istraga u toku, a o slučaju se do sada nisu oglašavali ni iz Bulatovićeve stranke, niti je izjave davao on sam.

Kako piše ovaj portal Bulatović, navodno, ne želi da priča o ovom slučaju, jer ne želi pripisivanje uloge žrtve.

Kako je Vranje News-u potvrđeno u Policijskoj upravi Vranje do paljevine Bulatovićevog automobila došlo je u noći između 7. i 8. juna, oko 3 posle ponoći, u Ulici Kralja Petra Prvog oslobodioca u Vranjskoj Banji.

Sve se dogodilo ispred Bulatovićeve porodične kuće.

Policija je po ovlaščenju osnovnog javnog tužioca obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Objavljenih rezultata istrage za sada nema.

PROFIL

Slaviša Bulatović rođen je 1975. godine. Živi u Vranjskoj Banji. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Radio je ranije u Sektoru za opšte i pravne poslove HK Simpo. Šef vranjskih naprednjaka postao je u julu 2015. godine, nakon što je neko vreme bio kopoverenik odbora sa Goranom Nikolićem. Pre SNS bio je lider URS-a u Vranjskoj Banji. Poslanik je u Skupštini Srbije i član Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu. Pre poslaničkog mandata bio je načelnik Pčinjskog okruga.

Najnovije vesti