Trojica pod dejstvom alkohola seli za volan, policija ih isključila iz saobraćaja

Krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Vranja podneće policija zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je u ponedeljak iz Policijske uprave u Vranju.

"On se sumnjiči da je u Ulici Hilandarskoj u Vranju 11. decembra ove godine, upravljajući "folksvagenom" sa dva promila alkohola u organizmu, udario u automobil marke "reno", kojim se četrdesetdvogodišnja žena kretala iz suprotnog smera.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač "renoa", dve putnice u tom automobilu, starosti 46 i 43 godine, kao i putnik "folksvagena", starosti 55 godina zadobili su lake telesne povrede.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola vozaču je određeno zadržavanje", navode iz policije.

U policijskom saopštenju od ponedeljka se dodaje da je policija u Vladičinom Hanu, tokom vikenda, zadržala dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

"Patrola je iz saobraćaja isključila dvadesetjednogodišnjeg vozača iz okoline Vladičinog Hana jer je upravljao automobilom marke "reno" sa 1,59 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetsedmogodišnjaka iz okoline Bujanovca koji je vozio "fiata" sa 1,35 promila alkohola.

Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja", navode iz policije.

Najnovije vesti