Trijumf vranjskih futsalera: KMF Vranje - Konjarnik 4:1

Futsaleri KMF Vranje, posle početnog poraza u prvenstvu Prve futsal lige Srbije na gostovanju u Novom Pazaru (4:1), uspeli su da u drugoj utakmici šampionata kao domaćin identičnim rezultatom savladaju goste iz ekipe beogradskog Konjarnika.

Vranjanci su počeli odlično, postigli dva kola, ali je onda usledio mali pad u igri što su gosti iskoristili, ali su na kraju stvari ipak došle na svoje mesto.

Na momente se igralo grubo, ali na kraju utakmice usledio je sportski pozdrav dva protivnika.

Za domaće su u prvom poluvremenu pogađali Trajković u 2. i Milosavljević u 13. minutu.

Gosti su smanjili na 2:1 golom Milutinovića u 18, da bi utakmicu rešili Trajković u 34. i Janjić četvrtim golom za Vranjance u 37. minutu

U subotnjim utakmicama Crvena zvezda je kao gost savladala Zemun Samo pravo sa 1:3, a Vinter sport je u niškom derbiju pobedio Kalču sa 4:1.

U nedelju Nova Pazova dočekuje Novi Pazar, dok je utakmica u Beogradu između FON-a i kragujevačkog Ekonomca odložena.

KMF Vranje nema mnogo vremena za slavlje jer Vranjance već u petak u 15 časova očekuje gostovanje aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi.

Vranje – Konjarnik 4:1 (2:1)

Vranje – Dvorana: Vranje. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudije: Aleksandar Jakšić, Bojan Burojević i Ivan Stanković. Strelci: 1:0 Trajković u 2, 2:0 Milosavljević u 13, 2:1 Milutinović u 18, 3:1 Trajković u 34, 4:1 Janjić u 37. minutu. Žuti kartoni: Stojanović, Stojković (Vranje).

VRANJE: M. TASIĆ, P. NIKOLIĆ, ALEKSIĆ, D. TASIĆ, TRAJKOVIĆ, Janjić, Krstić, Stojanović, Milosavljević, Marjanović, Stojković, M. Nikolić.

KONjARNIK: DRNDAREVIĆ, JEVTIĆ, RISTANOVIĆ, ŠLjUKIĆ, VIĆIĆ, Milosavljević, Milutinović, Kokotović, Živanić, Malović, Jovović, Ratković, Ivanović.

Najnovije vesti