Trijumf futsalera u Nišu: Winter sport - KMF Vranje 2:3

KMF Vranje ostavrio je tesnu pobedu od 2:3 (0:1) protiv niškog Winter sporta, u utkamici 4. kola Prve futsal lige koja je odigrana u Hali Čair i Nišu.

Vranjanci su do pobede došli teže nego što se očekivalo, imajući u vidu kvalitet niške ekipe ove sezone i činjenicu da su u prva tri kola doživeli dva poraza.

Međutim, pobeda KMF Vranje bila je potpuno zaslužena, jer je vranjski tim dominirao osim perioda opuštanja na početku drugog dela igre kada je kapital od 0:1 sa poluvremena protraćen, a domaći tim uspeo da preokrene rezultat.

Međutim, u nastavku je došao do izražaja kvalitet i karakter KMF Vranje čiji igrači sa dva gola preokreću rezultat i ostvaruju sigurnu pobedu.

Jovanović (15. minut), Janjić (35) i Trajković (38) pogađali su za Vranjance, dok su golove za Winter sport postigli Maksimović i Arsenijević u 29. i 33. minutu.

Vranjanci sa utakmicom manje (meč trećeg kola sa aktuelnim šampionom FON-om odložen je za 11. decembar zbog obaveza Beograđana u Ligi šampiona) zauzimaju trenutno četvrto mesto na tabeli sa 9 bodova.

U narednom 5. kolu biće domaćini ekipi Bečeja 2003, svi očekuju konačno u Sportskoj hali u Vranju (trenutno vakcinalnom punktu) gde inače igraju svoje mečeve.

Biće to derbi kola jer Bečejci, sa istim brojem bodova kao i Vanjanci (ali sa utakmicom više) zauzimaju visoko drugo mesto na tabeli.

Oni su u ovom kolu deklasirali niškog Kalču sa 9:0.

Najnovije vesti