Trideset dana za javni uvid u nacrt plana regulacije Donjeg Asambaira

Javno preduzeće Zavod za urbanizam pozvalo je sve zainteresovane da ostvare javni uvid u Nacrt Plana detaljne regulacije naselja Donji Asambair 2 u Vranju.

To će moći da se učini u periodu od 30 dana, počev od petka 8. juna.

Nacrt će biti izložen u prostorijama Odeljenja za urbanizam Gradske uprave Vranja, u Ulica Ive Lole Ribara broj 1, na prvom spratu, i u prostorijama Zavoda za urbanizam, na istoj adresi svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

Za one koje zanimaju detalji, biće obezbeđena stručna pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja pojedinih rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Nacrt plana biće izložen i na zvaničnim internet stranicama Gradske uprave Vranja i Zavoda za urbanizam.

- Fizička i pravna lica primedbe na nacrt plana mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje, odnosno Komisiji za planove u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 8. julom - poručuju iz Odeljenja za urbanizam.

Javna sednica Komisije za planove održaće se u maloj sali Gradske uprave, u petak 13. jula, u 13 časova.

- Fizička lica i predstavnici pravnih lica, koji su u toku trajanja javnog uvida podneli primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti.

O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno će iznositi svoj stav - kažu u Odeljenju za urbanizam Gradske uprave Vranja.

Najnovije vesti