Tri Vranjanca u glavnom odboru Narodne stranke

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju imaće ubuduće tri predstavnika u glavnom odboru partije, saopšteno je u ponedeljak iz Gradskog odbora NS.

Pored predsednika Gradskog odbora Đorđa Ristića, koji je član Glavnog odbora NS po funkciji, na skupštini su za glavni odbor izabrana još dva delegata iz Vranja - potpredsednik Gradskog odbora i odbornik u gradskoj skupštini Dragan Pavlović i član Gradskog odbora Vranje Goran Trajković iz sela Rataje kod Vranja.

Iz Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju saopšteno je u ponedeljak da je vranjska delegacija, na drugoj redovnoj skupštini stranke u Beogradu, bila zastupljena sa četiri delegata.

- Na redovnoj skupštini Narodne stranke za predsednika je jednoglasnom odlukom svih prisutnih delegata izabran dosadašnji predsednik Vuk Jeremić, koji je bio jedini kandidat.

Za potpredsednike su izabrani Miroslav Aleksić, Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Zdravko Ponoš, Nikola Jovanović i Borislav Novaković.

Izabrano je i 70 članova Glavnog odbora, a za predsednika Izvršnog odbora izabran je Miroslav Aleksić.

Usvojena su četiri programska dokumenta i to: Program podizanja ekonomije kroz podsticaje privatnom preduzetništvu, Program za snažan zaokret u poljoprivredi, Program za obnovu srpske kulture i Program za angažovanje srpske dijaspore.

Druga redovna Skupština Narodne stranke održana je u sali Sava centra u Beogradu - saopštili su vranjski "narodnjaci".

Najnovije vesti