Tri predstave i dva filma na repertoaru Pozorišta Bora Stanković

Na repertoaru Pozorišta Bora Stanković u Vranju u petak od 20 sati je monodrama "Made in Hollywood", autorski projekat glumca Dragana Bože Marjanovića.

U nedelju, u već ustaljenom terminu od 12 sati, na programu će biti dečja predstava "Čarobnjak iz Oza", a u utorak 8. juna od 20 časova komad "Ženski razgovori".

Kada je reč o bioskopskom repertoaru, zaljubljenici u sedmu umetnost moći će da pogledaju dva filma.

U subotu, 5. juna, u terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, je animirana komedija ,,Kruds - Novo doba’’ u 3D formatu.

Film nominovan za Oskara je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja i predstavlja vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U večernjem terminu, u subotu od 20 sati na repertoaru će biti film "Žena koja obećava", ovogodišnji dobitnik Oskara za najbolji originalni scenario.

"Za glavnu junakinju Kesi, svi su govorili da je mlada žena koja obećava dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onako kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život.

Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj divlje uzbudljivoj priči", navodi se u najavi filma.

Karte za pozorišni i bioskopski repertoar mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti