Tri filmska hita za vikend na bioskopskom repertoaru u Vranju

Tri filmska hita biće na repertoaru vranjskog bioskopa koji radi u sklopu Pozorišta Bora Stanković predstojećeg vikenda, 2. i 3. septembra.

U terminu za najmlađu publiku, u subotu i nedelju od 12 sati, biće prikazan Diznijev i Piksarov Elemental, potpuno novi, originalni igrani film smešten u Element Sitiju, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno.

Priča prati Žišku, žilavog, oštroumnog i vatrenog ženskog lika, čije prijateljstvo sa zabavnim, ali opuštenim poput vode tipom, koji se zove Izvor, dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kome žive.

Suprotnosti se privlače, piše u opisu filma.

Zbog velikog interesovanja bioskopske publike, od 17 sati u subotu i nedelju biće prikazan letnji filmski hit Barbie.

To je avantura sa elementima komedije, koja se u bioskopima pojavila krajem jula.

Ovu ružičastu avanturu za sve generacije prošlog vikenda u vranjskom bioskopu videlo je blizu 500 gledalaca, tražila se karta više.

Ulogu ikonične lutke u filmu preuzima Margot Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling, dok režiju potpisuje Greta Gervig.

Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Treći film koji će se prikazivati oba dana vikenda od 20 sati je Openhajmer.

Po scenariju i u režiji Kristofera Nolana Openhajmer je epski triler sniman IMAX® tehnologijom, koji publiku uvodi u paradoksalni život jednog zagonetnog čoveka.

Kako bi spasao svet, moraće da rizikuje njegovo uništenje.

Ovo po mnogo čemu posebno filmsko ostvarenje pred bioskopskom publikom pojavilo se u julu ove godine, što ga takođe čini primamljivim za filmofile.

Karte za nove letnje filmske hitove mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...