Tri boda rukometaša u Leskovcu, Pandice uspešne u Negotinu (REZULTATI, TABELE)

Rukometaši Vranja 1957 pobedili su u 16. kolu Super B lige Istok-Zapad ekipu Dubočice na teškom gostovanju u Leskovcu rezultatom 31:27 (16:14).

Vranjanci, ipak, nisu uspeli da izbiju na čelo tabele, jer je direktan konkurent za plasman u najelitinije takmičenje, Novi Pazar, takođe bio uspešan na gostovanju u Kladovu protiv Hajduk Veljka (29:35).

Novopazarci vode na tabeli sa 30, dok Vranjanci imaju bod manje.

Trećeplasirana Bela Palanka zaostaje za Novopazarcima 7 bodova.

U narednom, 17. kolu, Vranje 1957 dočekaće devetoplasiranu Planinka Prolom Vodu iz Kuršumlije, dok će Novi Pazar, takođe na domaćem terenu, ugostiti poslednjeplasiranu ekipu Karađorđa iz Topole, koja ima samo dva boda.

U 21. kolu Druge odbojkaške lige za žene, odbojkašice vranjskog OK Panda pobedile su u Negotinu ekipu Hajduk Veljka 0:3 (19:25,14:25,19:25).

Vranjanke sa 39 bodova zaostaju samo dva boda za drugoplasiranim Pirotom, dok je ubedljivo prvi Zaječar sa 60 bodova, koga „Pandice“ u narednom kolu dočekuju u Vranju.

S druge strane, u 21. kolu Prve odbojkaške lige za žene, odbojkašice ŽOK Vranje izgubile su na domaćem terenu od Smedereva, po setovima 2:3.

Vranjanke su na devetom mestu od dvanaest ekipa, a u sledećem kolu gostuju osmoplasiranom Valjevu.

Najnovije vesti