Treći memorijal u Cocetovu čast: Radnički - Rekreativo 2:2

U znak sećanja na prerano preminulog nekadašnjeg fudbalera Stojana Kostadinovića Coceta, u subotu je na Gradskom stadionu održan treći memorijal, u okviru kojeg su se sastali FK Radnički Vranje i Rekreativo, tim sastavljen od bivših Kostadinovićevih saigrača i prijatelja.

Iako je rezultat bio u drugom planu, a u prvom održavanje sećanja na nekadašnjeg vranjskog sportistu, treba pomenuti da je utakmica završena rezultatom 2:2.

Za Radnički su strelci bili Kadrijević i Tasić M, a Stajić i Antanasijević za Rekreativo.

Doprinos čuvanju uspomene na Coceta u subotu su u ekipi Radničkog dali Simonović, Kurtić, Stamenković, Tasić Milan, Tasić M, Mladenović, Ajredinović, Ajetović, Azirović, Mustafović, Jašarević, Kasemović, Zenuni, Kadrijević, Silistarević, Iseni i Memetović.

Za Rekreativo su nastupili M. Đorđević, Stajić, Milenković, Kostić, Petković, Ristić, Stojanović, Stajić N, Osmanović, Stošić, Antanasijević, Stefanović, Bojković, Mladenović, Veljković, Miloš Đorđević, Marijan Đorđević, Živković, Kuzmanović, J. Ristić.

Pred stotinak gledalaca sudili su Ognjen Ristić, te pomoćne sudije Isidora Mladenović i Sara Stojković.

"Coce je u karijeri igrao za više klubova iz okruga, a ostaće upamćen kao veliki čovek i prijatelj", poručili su njegovi prijatelji i učesnici ovog meča.

Utakmici je prisustvovala i Cocetova porodica, supruga i sinovi.

Kostadinović je preminuo 2020. godine od posledica zaražavanja koronavirusom u 38. godini života.

Nastupao je u karijeri za FK Dinamo Vranje, BSK, Radnički i OFK Soko.

Najnovije vesti