TOV: Staza Deda mraza za najmlađe na centralnom šetalištu

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika Turistička organizacija Vranja (TOV) pripremila je sadržajnu prednovogodišnju manifestaciju pod nazivom "Staza vranjskog Deda Mraza", saopšteno je iz ove ustanove.

- Na ovoj "stazi" moći će da uživaju cele porodice u raznovrsnosti, u muzičkim nastupima, pozorišnim predstavama, programu animatora i umetničkim performansima.

Kroz niz zanimljivih, sadržajnih i dinamičnih događaja, na šetalištu u centru Vranja moći ćete da provedete čarobne trenutke sa svojom decom, uz bogat izbor crtanih filmova koji će se emitovati na otvorenom.

"Stazom" će šetati mnogo Deda Mrazeva, koji će se družiti sa najmlađima, kao i klovn koji je zadužen za mnogo osmeha i radosti - poručuju iz TOV-a.

Druženje će početi u petak, 28. decembra tačno u podne i trajaće do 30. decembra do večernjih sati.

Atrakcija za mališane dogodiće se 29. decembra u 18 sati na šetalištu u centru grada, kada će nastupiti najpoznatiji srpski jutjuber Baka Prase, koji će napraviti veliku žurku na koju poziva sve Vranjance.

Organizatori manifestacije su JU Turistička organizacija grada Vranja, JU Pozorište Bora Stanković, JKP Komrad, JP Vodovod, Narodni muzej i JKP Parking servis.

Najnovije vesti