Torpedo pobedio u Pčinjskoj ligi, poraz Radničkog od lidera

Dva fudbalska kluba iz Vrnja ostvarili su polovičan uspeh proteklog vikenda u utakmicama 19. kola Pčinjske okružne lige.

Petoplasirani Torpedo 1973 pobedio je kao domaćin Južnu prugu iz Stubla sa 2:1, dok je vranjski Radnički 2021 kao gost poražen sa 4:0 od lider na tabeli BSK-a iz Bujanovca.

U ostalim utakmicama Levosoje je kao domaćin savladalo Vihora iz Žbevca sa 3:2, OFK Alakince je na gostovanju Mladosti u Suvojnici slavilo sa 2:3, dok su u južnjačkom derbiju Trnovac i Lugina odigrali 1:1 u Velikom Trnovcu.

BSK sada na čelu tabele ima 54 boda (u devetnaest kola imaju osamnaest pobeda i samo jedan poraz), drugo je OFK Alakince sa 50, dok Trnovac na trećem mestu ima 48.

Na začelju tabele, od dvanaestog do četrnaestog mesta, Mladost iz Bosilegrada ima 11, OFK As 4, a Južna pruga samo 3 boda.

Parovi 20. kola

U narednom 20. kolu Pčinjske okružne lige sastaće se: OFK Pavlovac - Mladost (S), OFK Alakince - Torpedo 1973, FSU Južna pruga - Trnovac, Lugina - BSK, Radnički 2021 - Levosoje, Vihor - OFK As i Mladost (B) - Čelik.

Najnovije vesti