Torpedo nastavio uspešnu seriju, loši rezultati ostalih vranjskih timova

Torpedo 1973 jedini je tim iz Vranja koji je u proteklom 17. kolu Pčinjske okružne lige ostvario pobedu, i to na gostovanju u Lesvosoju protiv istoimene domaće ekipe - bilo je 3:6 (2:4).

Presudio je odličan početak Vranjanaca - golovima Nikole Savića i Nikole Arsić već u 10. minutu Torpedo je vodio sa 0:2.

Međutim, rano vođstvo kao da je uspavalo vranjske fudbalere, pa su iz sopstvenih grešaka, a zbog loših odluka u defanzivnoj postavci dozvolili domaćinu da se sa dva gola vrati u egal.

Međutim, kako za Vranje News kaže trener i kapiten Torpeda Predrag Ristić, njegova ekipa se brzo trgla iz letargije, zaigrala kao na početku meča i golovima Stefana Jovanovića i Nikole Arsića (drugi gol) otišla na pauzu sa dva gola prednosti.

"U nastavku sličan scenario.

Krenuli smo dobro, golom Nikole Tasića došli do tri gola prednosti, a onda opet našom greškom dozvolili protivniku da nas ugrozi", kaže Ristić.

Međutim, to je bio maksimum tima iz Levosoja, a do kraja utakmice Ivan Stojković je postavio konačnih 3:6.

"Možemo da budemo zadovoljni pobedom, ali delimično.

Stvaramo dosta šansi, što je dobro, i dajemo golove.

Ono čime nismo zadovoljni, a ponavlja se, jeste defanzivna neodgovornost, nedisciplina.

Stalno pričamo o tome na treningu i radimo, taj deo igre moramo da popravimo", kaže Ristić za Vranje News, uz podsećanje da će njegov tim narednog vikenda, u subotu 15. aprila od 16 časova, biti domaćin bosilegradskoj Mladosti.

Ostali timovi iz Vranja nisu se proslavili u ovom kolu.

Dinamo Jug odigrao je samo 0:0 sa Čelikom u Belom Polju, Radnički 2021 je kao domaćin poražen od poslednjeplasiranog OFK As-a iz Bujanovca sa 3:4, dok je FK Dinamo Vranje nastavio seriju poraza - ovog puta na domaćem terenu od Pavlovca (0:2).

Lider Mineralac iz Vranjske Banje bio je siguran i u ovom kolu u pobedi od 4:0 protiv Južne pruge iz Stubla.

Vihor iz Žbevca je kao gost nadigrao Mladost u Suvojnici (0:4).

Utakmica Mladost (Bosielgrad - BSK Bujanovac je odložena.

Na tabeli vodi Mineralac sa 51 bodom, Dinamo Jug ima 43, a trećeplasirani Torpedo 35.

Na začelju su suvojnička Mladost i OFK As sa po 9 bodova.

Parovi 18. kola

FSU Južna pruga - Radnički 2021, OFK As - Mladost (S), Vihor - Čelik, SU Dinamo Jug - Levosoje, Torpedo 1973 - Mladost (B), BSK - Dinamo Vranje, Pavlovac - Mineralac.

Najnovije vesti