Tončev tužio Recka

Potpredsednik SPS-a, prvi socijalista Surdulice i narodni poslanik Novica Tončev podneo je u ponedeljak Osnovnom sudu u Vranju privatnu tužbu protiv trenera vranjskog Dinama Dragana Antića Recka povodom, kako se navodi, "monstruoznih optužbi u medijima" da je Tončev "odgovoran za paljenje njegovog automobila".

U izjavi za medije Tončev naglašava da je "suvišno komentarisati bolesne insunacije koje je izneo Antić".

- Snimak paljenja automobila je već izašao u javnost i siguran sam da će se vrlo brzo otkriti počinioci.

Očekujem od nadležnih organa da pronađu odgovorne za demoliranje moja dva automobila i pretnje koje dobijam poslednjih nedelja sa skrivenog telefonskog broja.

Veoma sam razočaran što gospodin Antić tokom godina bavljenja fudbalom nije naučio ništa od fudbala, da sportski slavi pobedu, dostojanstveno prihvata poraz, ali i da poštuje protivničke igrače.

Ono čime se sve ovo vreme bavi jeste da preko mog imena gradi sportsku i političku karijeru – kaže Tončev u izjavi za medije.

On je podsetio na ranije slične optužbe koje su došle od Antića, zbog čega je Tončev već poveo jedan sudski postupak.

- U nastavljamo, kao i do sada, u sportskom duhu i sa nestrpljenjem očekujemo da ugostimo FK Dinamo i pčinjski derbi – potencirao je u saopštenju Tončev.

Antić, kome je u nedelju oko 5 ujutro zapaljen automobil, izjavio je u nedelju za Vranje News da nema dileme da je njegov auto namerno zapaljen, kao i da nagađa ko stoji iza toga.

- Najpre postoji video snimak na kome se vidi osoba kako pali automobil i vidi se da je plamen zahvatio i tog ko je palio.

Takođe, imajući u vidu grafite i plakate, pretnje koje su mi stizale u poslednje vreme nemam dilemu da je sve ovo namerno učinjeno.

Ponavljam da vetar duva iz Surdulice, ubeđen sam u to - rekao je Antić.

On je u nekim drugim medijima pominjao i ime Novice Tončeva.

Antićev "audi A8" u momentu paljevine, u nedelju oko 5 ujutro, bio je parkiran na parking garaži kod zgrade "Brod", nedaleko od gradskog parka u centru Vranja.

Najnovije vesti