Tončev odgovorio Bosketu Stevanoviću: Ne bi trebalo da pominje moje ime

"Dragan Stevanović izneo je niz neistina o meni (u gostovanju na Radio televiziji Vranje, p.r), a sve u cilju lične promocije, saopštio je Novica Tončev, ministar za razvoj nedovoljno razvijenih opština u tehničkom mandatu, reagujući na tvrdnje najuticajnijeg naprednjaka okruga i državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u tehničkom mandatu.

"Gospodin Stevanović i ne treba da spominje moje ime, jer je ime Novica Tončev, građevinski inženjer i vlasnik Tončev gradnje, bilo poznato i pre nego što sam ja postao ministar.

A, za njega se čulo tek kad je izašla afera da je kupio diplomu i postao visoki državni funkcioner.

Gospodin Stevanović ima pravo da me mrzi i iznosi neistine, ali se time njegova diploma i obrazovanje neće nostrifikovati, a mene neće uplašiti i ućutkati", naveo je Tončev u pisanom saopštenju.

On je dodao da "nije lepo" da ga Stevanović proziva kao navodno "odgovornog za davanje informacija Đilasovim i Šolakovim medijima".

"Još je pokvareno ubacio da to radi koalicija protiv Aleksandra Vučića.

Poručujem gospodinu Stevanoviću da Socijalistička partija Srbije (SPS), čiji sam ja potpredsednik, predstavlja pouzdanog partnera i nema potrebe da svoje greške o kojima ja javno govorim stavlja u kontekst sukoba partija čiji smo članovi", zaključuje Tončev u svom saopštenju.

Podsećanja radi, Stevanović je, gostujući u predizbornom programu Radio televizije Vranje (RTV), označio kao inspiratora negativne kampanje prema SNS-u i listi Srbija ne sme da stane na društvenim mrežama.

"I ove tekstove, i objave, i priliku da se sa N1 televizije napada, ajde i ja lično, iako kažem potpuno sam nebitan u ovoj priči, ali da se napada Aleksandar Vučić, lista Srbija ne sme da stane, to rade ljudi koji sede u Vladi, koji se deklarišu kao naši koalicioni partneri, i u organizaciji čoveka iz Surdulice koji je danas ministar u svom drugom mandatu.

On nam misli isto što i Đilas i Šolak, samo mnogo gore", kazao je Stevanović u gostovanju na RTV-u pre nekoliko dana.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...