Težak poraz futsalera u Beogradu: Fon Banjica - KMF Vranje 7:2

Neočekivano ubedljiv poraz od 7:2 (4:1) doživeo je KMF Vranje, lider Prve futsal lige, od ekipe Fon Banjica u Beogradu, u jednom od derbija 15. prvenstvenog kola.

Izostala je čvrsta i tečna igra sa dosta poseda, koja je krasila Vranjance u poslednje vreme, pa su pretrpeli više nego zaslužen poraz na ovom gostovanju.

Brzi golovi domaćina, i to čak dva u 4. minutu utakmice preko Jovanovića i Kocića kao da su presekli Vranjance, a kad su isti igrači u 10. i 17. minutu povećali prednost domaćina na 4:0, naslućivalo se u kom prvacu ide ova utakmica.

Uspeo je Stojan Milovac minut pre kraja poluvremena da ublaži vođstvo.

Kada je Predrag Jovanović dao i drugi gol za KMF Vranje u u 21. minutu susreta, učinilo se da bi vranjski tim mogao i više na ovom susretu, ali to je nažalost bilo sve kada je reč o efikasnosti njegovih igrača.

Domaćin je sa tri gola (Petrov u 22. i Petrašević u 25. i 39 minutu) rezultatski sigurno priveo utakmicu kraju.

U KMF Vranje bili su nezadovoljni ovakvim ishodom, ali su konstatovali da je, ako je moralo da se desi prizemljenje, dobro što je to bilo u ovoj fazi prvenstva i podsetili da je to tek drugi poraz ekipe u petnaest kola.

"I dalje smo prvi na tabeli i zavisimo isključivo od sebe i svojih rezultata.

Večeras je ekipa FON Banjice bila fokusiranija, rastrčanija, konkretnija i imala više želje za pobedom.

Čestitamo im i želimo puno sreće u nastavku prvenstva", navode iz KMF Vranje.

Dodaju da su igrači delovali umorno i da nisu mogli da se vrate nakon dva brza gola protivnika na startu meča.

"Nadu su probudila su dva naša gola u kratom vremenu, na kraju prvog i početkom drugog dela igre, ali nismo uspeli da povratimo kontrolu, protivnik je jednostavno bio bolji rival", konstatuju iz vranjskog kluba.

KMF Vranje okreće se takmičenju u Kupu Srbije.

Već u sredu u Ivanjici pokušaće da obezbede prolaz na Final four turnir kup takmičenja.

Kada je reč o prvenstvenim duelima, Vranjanci će u narednom 16. kolu dočekati trećeplasirani Novi Sad.

Biće to možda i presudna utakmica koja će odlučivati o tome da li će Vranjanci na kraju regularnog dela prvenstva biti prvi i imati prednost domaćeg terena u play off-u i borbi za titulu.

KMF Vranje je i dalje lider Prve futsal lige sa 33 osvojena boda.

Drugoplasirana Loznica Grad 2018 ima 29, ali taj skor mogu popraviti već u nedelju kada gostuje Winter sportu u Nišu, u još jednom derbiju ovog kola.

Ako Lozničani pobede prići će Vranjancima na samo bod zaostatka.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...