Težak poraz futsalera: Kalča - KMF Vranje 7:3

KMF Vranje doživeo je još jedan težak poraz, ovog puta od niškog Kalče sa 7:3 (5:0), na gostovanju u okviru 4. kola Prve futsal lige.

Nišlije su vezale dva trijumfa i posle slabog starta u prvenstvu sa 6 bodova prestigli Vranjance koji su ostali na koti 4.

Vranjski futsaleri su pokazali zavidnu dozu borbenosti, ali to nije bilo dovoljno u meču protiv raspoloženih Nišlija, pogotovo u prvom delu igre u kome su domaćini dali pet, a Vranjanci nijedan gol.

Strelci su bili Predrag Nikolić sa dva gola i Nikola Dodić, dok su Kalču do pobede vodili pre svih dvostruki strelac Aleksandar Janjić, ali su efikasni bili i Aleksandar Pavlović, Denis Ramić, Veroljub Vukadinović, Andrijano Knežević i Stefan Spasić.

Niš – Dvorana: „Ča­ir”.

Gle­da­la­ca: 650.

Su­di­je: Bo­jan Mi­lić (Kru­še­vac), Želj­ko Sto­il­kov (Alek­si­nac) i Ivan Stanković (Niš).

Strel­ci: 1:0 Ja­njić u 3, 2:0 Pa­vlo­vić u 7, 3:0 Ra­mić u 9, 4:0 Ja­njić u 11, 5:0 Vu­ka­di­no­vić u 12, 5:1 P. Ni­ko­lić u 26, 5:2 Dodić u 27, 6:2 Kne­že­vić u 30, 6:3 P. Ni­ko­lić u 30, 7:3 Spa­sić u 32. minutu.

Na­go­mi­la­va­nje pre­kr­ša­ja: Kal­ča 6 (3-3), Vra­nje 5 (3-2).

KAL­ČA: STE­FA­NO­VIĆ, JA­NjIĆ, NI­KO­LIĆ, RA­MIĆ, SPA­SIĆ, Vu­ka­di­no­vić, Pa­vlo­vić, Ko­stić, Kne­že­vić, Tro­ja­no­vić, Ar­sić, So­ko­lo­vić.

VRA­NjE: M. NI­KO­LIĆ, P. NI­KO­LIĆ, TRAJ­KO­VIĆ, KR­STEV­SKI, DO­DIĆ, Ta­sić, Kr­stić, Dim­čić, Mi­lo­sa­vlje­vić, Stoj­ko­vić, Di­mi­tri­je­vić.

Vranjanci su uoči petog kola šesti na tabeli Prve futsal lige, a u narednom prvenstvenom kolu dočekaće u Vranju ekipu Zemun Samo pravo koja je poslednja na tabeli bez osvojenih bodova.

Najnovije vesti