Teško gostovanje za Surduličane na Karađorđu: Vojvodina - Radnik (17h)

Poslednje gostovanje za surduličkog prvoligaša Radnika u ovoj polusezoni Super lige biće ujedno i veliko iskušenje jer odlaze "na noge" Vojvodini, koja je uoči ovog meča 19. kola druga na tabeli.

Iako je tim domaćina nesumnjivi favorit na ovoj utakmici, Surduličani se unapred ne predaju i pokušaće sve, kako kaže strateg Simo Krunić, ne bi li ostvarili pozitivan rezultat.

- Pred nama je teško i neizvesno gostovanje.

Igramo protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Super lige i to govori da je pred nama težak meč.

Daćemo maksimum i, iako imamo mnogo motiva za osvajanje bodova, bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom - reka oje Krunić na konferenciji za medije uoči ove utakmice.

On je dodao da veruje u svoje momke.

- Jedino što od njih zahtevam je požrtvovanost i istrajnost.

U prošlom kolu, kada smo dali sve od sebe i učinili idealnu stvar, u utakmici sa jakim protivnikom (Čukarički, p.a) uzdigli smo se i osvojili bod - rekao je Krunić pre gostovanja Radnika na "Karađorđu".

Posle ovog meča Radniku predstoje dva domaćinstva: u nedelju sa ekipom Inđije, a nedelju dana kasnije polusezonu završava odigravanjem zaostalog meča sa Partizanom.

Utakmica Vojvodina – Radnik odigraće se u sredu na Stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, a početak je zakazan za 17 časova.

Najnovije vesti