Teška saobraćajna nesreća kod Bujanovca: Tri osobe poginule

Vranje - Tri osobe su poginule, a veći broj je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče na putu Bujanovac - Preševo u blizini sela Biljača, prenosi N1.

U zbrinjavanju povređenih učestvovalo je više ekipa iz Doma zdravlja Preševo i jedna iz Bujanovca.

Bujanovački lekari transportovali su pacijenta koji je bio životno ugrožen u Opštu bolnicu Vranje.

Prema nezvaničnim podacima radi se o migrantima.

Oni su se nalazili u vozilu koje je sletelo s puta.

U pružanju pomoći učestvovale su ekipe hitne pomoći iz Bujanovca i Preševa a povređeni su prebačeni u vranjsku bolnicu a neki dalje u Niš, objavili su mediji.

Poslednja vest: Dvadeset jedan povređeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu, po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, odredili su zadržavanje R. R. (1981) iz okoline Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

"On se sumnjiči da je noćas, upravljajući vozilom BMW, u kojem je prevozio migrante, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginula trojica migranata, dok su prema trenutnim informacijama, vozač i 11 migranata povređeni. Takođe, utvrđeno je da je R. R. vozilom upravljao bez vozačke dozvole. Uviđaj saobraćajne nesreće izvršio je tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju u prisustvu pripadnika policije", piše u saopštenju policije.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...