Sve usluge lokalne poreske administracije na sajtu eUprava

Gradska uprava Grada Vranja obavestila je građane da je od srede 20. februara počelo instaliranje elektronskih usluga lokalne samouprave na zvaničnom nacionalnom portalu eUprave (www.euprava.gov.rs), a u skladu sa aktivnostima Vlade Republike Srbije usmerenim ka digitalizaciji svih javnih servisa i Zakona o elektronskoj upravi.

- Na portalu se nalaze sve elektronske usluge Odseka za lokalnu poresku administraciju (LPA), dok će se postavljanje svih ostalih usluga koje pruža Gradska uprava vršiti kontinuirano do kompletnog uvođenja sistema elektronske uprave.

Građanima će na ovaj način, biti omogućeno elektronsko upravno postupanje i elektronsko komuniciranje sa nadležnim službama Gradske uprave bez čekanja na šalterima.

Sam postupak elektronskog podnošenja zahteva je veoma jednostavan i detaljno opisan na samom portalu eUprave za svaku uslugu ponaosob.

Na ovaj način biće unapređene elektronske usluge na lokalnom nivou, što će doprineti većoj efikasnosti i bržoj realizaciji zahteva građana - piše u saopštenju Gradske uprave Vranja.

Najnovije vesti