Susret Milenković - Cetl: Značajna donacija Grawe-a za ZC (FOTO, VIDEO)

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković izjavio je, posle susreta sa predsednikom Izvršnog odbora Grawe osiguranja za Srbiju Kristofom Cetlom, da je donacija ove osiguravajuće kuće za Zdravstveni centar Vranje, vredna 400.000 dinara, veoma značajna za Grad Vranje i Očno odeljenje bolnice.

- Sav naš uticaj i kapacitet koji imamo usmerevamo, između ostalog i na ovaj način, da pomognemo Zdravstvenom centru i da pacijenti imaju što bolje medicinske usluge -rekao je Milenković posle susreta sa Cetlom.

Direktor Grawe-a naglasio je da menadžment ove kompanije, osim što osluškuje mišljenja svojih klijenata, "sluša ono što imaju da kažu i zaposleni u sklopu ove osiguravajuće kuće širom Evrope".

On je dodao da su upravo "zaposleni u Grawe osiguranju u Vranju dali predlog za ovu donaciju".

- Naši zaposleni su i osetili potrebu Zdravstvenog centra za jednom ovakvom donacijom, a mi smo se potrudili da je realizujemo i doneli takvu odluku - rekao je Cetl.

Delegacija GRAWE osiguranja predaće u četvrtak u 13 časova donaciju Očnom odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju u vidu instrumenata za oftamološke operacije.

Posle uručenja donacije, novinarima će se obratiti Kristof Cetl, predsednik Izvršnog odbora Grave-a, i Dragan Veličković, direktor ZC Vranje.

Posle kraćeg razgovora o cilju posete u kabinetu gradonačelnika, očekuju se izjave za medije.

Takođe, tog dana oko 80 zaposlenih GRAWE osiguranja A.D.O. Beograd boraviće u Vranju i donirati krv u Službi transfuzije vranjske bolnice.

Najnovije vesti