Surduličani vodili pa izgubili u Bačkoj Topoli: TSC - Radnik 2:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice nesrećno su poraženi sa 2:1 (1:1) na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli, u utakmici 13. kola Super lige Srbije, pošto su u trećem minutu nadoknade vremena promašili jednaesterac za izjednačenje.

Radnik je odigrao solidan meč, mogao do ranog vođstva već u 3. minutu, ali je šut neometanog Danoskog sa nekoliko metara golman domaćih Ilić uspeo da odbrani.

Surduličani su imali vođstvo od 22. minuta, kada je strelac je bio Mihailo Oreščanin.

Dobio je pas sa krila, šutirao sa dvadesetak metara, a na putu ka golu lopti je pravac promenio jedan odbrambeni igrač TSC-a i ona je završila iza leđa Ilića.

Domaćin nije dugo čekao na izjednačenje.

U 31. minutu centaršut sa levog boka uputio je Antonić, a siguran realizator, pri slaboj intervenciji odbrambenih igrača Radnika, ali i golmana Ranđelovića, bio je Saša Jovanović, koji je glavom sproveo loptu u mrežu Surduličana.

Na sličan način TSC je početkom drugog dela igre došao do drugog gola, ispostavilo se i do konačnog rezultata utakmice.

Centaršut je ponovo došao sa levog boka, samo je ovaj put nogom Martin Mirčevski, sam i neometan ni od koga, sproveo loptu iza leđa Ranđelovića.

Radnik je pokušavao da u preostalom toku utakmice dođe do izjednačenja, ali nije u tome uspeo.

Najzreliju priliku da dođu do boda Surduličani su imali u petom minutu nadoknade vremena.

Naime, u 92. minutu odbrambeni igrač domaćih Stojković u šesnaestercu je povukao za dres napadača Radnika Petra Kunića, a sudija Momčilo Marković, nakon sugestije iz VAR sobe i pregledavanja snimka, pokazao je na belu tačku.

Međutim, šut Miloša Spasića za izjednačenje na putu ka golu zakačio je golman Ilić i lopta je završila na stativi, pa je rezultat ostao 2:1 za domaćina.

Evidentno je, ipak, da Radnik podiže nivo forme.

U narednom periodu mogu se očekivati bolji rezultati od Surduličana, koji su i dalje na dnu tabele sa samo 4 osvojena boda.

Priliku za popravni Radnik će imati sledećeg vikenda, kada će u Surdulici dočekati odličnu ekipu Novog Pazara, koja trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Super lige sa 24 boda.

Novopazarci u trinaest kola imaju osam pobeda i pet poraza, bez nerešenih ishoda.

U nastavku pogledajte izjave trenera Perišića i Lazetića.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...