Surduličani ostali bez tri boda u Lučanima: Mladost - Radnik 2:2 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika ostali su bez tri boda na teškom gostovanju Mladosti u Lučanima odigravši 2:2 (1:1), u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Radnik je od početka drugog poluvremena imao tri boda u džepu, ali njegovi igrači nisu uspeli da sačuvaju mrežu do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Utakmica nije dobro počela za Surduličane, koji su od polovine jesenjeg dela prvenstva u veoma dobroj formi, jer je domaćin poveo već u prvom minutu susreta golom Nemanje Kosa posle smušene reakcije igrača gostiju.

Srećom, Radnik je uspeo da izjednači u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena preko Viktora Lukića, kome je poklon lopta pala na nogu nakon što je posle jednog napada Surduličana nespretno ispustio golman domaćih.

U 54. minutu Surduličani su preokrenuli meč golom Milana Makarića, najboljeg strelca Super lige, koji je pogodio sa bele tačke.

Iako su vodili do samog kraja igrači Radnika ipak nisu uspeli da sačuvaju ceo plen i donesu sva tri bioda sa teškog gostovanja u Lučanima jer je Miloš Šatara poravnao na 2:2 minut nakon isteka regularnog dela igre.

Nesmotreno je reagovala odbrana Radnika nakon kornera, a Šatara je neometan ni od koga sproveo loptu glavom u mrežu golmana Kostića.

Radnik je trenutno deveti na tabeli Super lige sa 29 bodova, a Mladost zauzima jedanaestu poziciju sa dva boda manje.

U narednom 22. kolu Surduličani će dočekati kruševački Napredak koji posle 21 kola na šesnaestoj poziciji ima 19 bodova.

Najnovije vesti