Surduličani neprijatno iznenadili navijače na startu Super lige: Radnik - Mladost GAT 1:2

Vranje - Surdulički Radnik poražen je kao domaćin od Mladosti GAT, debitanta u Super ligi Srbije, sa 1:2 (0:1), na startu novog šampionata Super lige Srbije.

Goste iz Novog Sada su do tri boda vodili Milan Mirosavljev i pojačanje iz Zvezde Andrija Radulović, golovima u 16. i 55. minutu.

Počasni gol za Radnik dao je Uroš Stojanović u 81. minutu.

Radnik na premijeri ovogodišnjeg šampionata nije ličio na tim iz prošle sezone, koji je na kraju lige napravio niz od osam utakmica bez poraza.

Dodatni problem za Surduličane bilo je isključenje Ranka Jokića u 59. minutu.

Jedino što je brojčano inferiorniji surdulički tim uspeo da uradi je počasni gol pred kraj utakmice, ali do boda nisu mogli.

Radnik je posle prvog kola na jedanaestom mestu tabele Super lige u kojoj će se ove godine sezone takmičiti šesnaest ekipa.

U narednom kolu gostovaće ekipu Spartak Ždrepčeva krv u Subtici.

Subotičani su u prvom kolu uspeli da ostanu neporaženi na gostovanju Mladosti u Lučanima (1:1).

Radnik - Mladost GAT 1:2 (0:1)

Strelci: Stojanović 81- Mirosavljev 16, Radulović 55

Sudija: Marko Ivković.

Crveni karton: Jokić (Radnik) u 59. minutu.

RADNIK (4-2-3-1): Ranđelović, Hodžić (88. Bogdanović), Oreščanin, Jokić, Stojanović, Medić (od 65. Janjić), Subotić, Duronjić (od 65. Ignjatović), Petrović (od 46. Milić), Spasić – Milovanović.

MLADOST GAT (4-2-3-1): Milojević, Mandić, Kovačević, Jočić, Ilić – Maričić (od 88. Savković), Maksimović – Popović (od 88. Milovanović), Dimitrov (od 67. Sekulić), Radulović (od 81. Babić) - Mirosavljev 7.

Igrač utakmice: Milan Mirosavljev (Mladost GAT).

Najnovije vesti