Surduličani demonstrirali moć: Radnik - Novi Pazar 4:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika pobedili su ekipu Novog Pazara sa 4:1 (1:1), u utakmici 25. kola Super lige Srbije koja je odigrana na Gradskom stadionu u Surdulici.

Surduličani su u poprilično neizvesnom prvom poluvremenu poveli na vreme, preko Nemanje Subotića u 12. minutu, ali je gostima nadu da bi mogli izboriti bolji rezultat u Surdulici doneo Nemanja Dragutinović u 40. minutu kada je nakon kornera bio najviši u skoku u šesnaestercu domaćina.

No, u drugom delu igre Radnik je dominirao i nedostižnu prednost stekao golovima najboljeg strelca Super lige Milana Makarića u 55. i 57. minutu iz dve polukontre.

Konačan rezultat postavio je Miloš Spasić, četvrtim golom Radnika koji je postignut u trećem minutu nadoknade vremena, takođe iz kontranapada.

Novopazarci su u drugom delu igre propustili neke svoje prilike kod rezultata 3:1, uglavnom zahvaljujući dobrim odbranama golmana domaćih Kostića.

Posle kompletnog 25. kola Radnik ima 38 bodova i zauzima osmu poziciju na tabeli (isti broj bodova ima i sedmopasirani TSC, dok Proleter na šesto mmestu ima bod više), dok su Pazarci i dalje na četrnaestom mestu sa 27 bodova.

Proleter je ekipa koja bi mogla da prestigne Surduličane na tabeli, a Novosađani u sredu dočekuju niški Radnički.

Radnik će u 26. kolu Super lige gostovati FK Inđiji, koja je u ovom kolu na gostovanju u Ivanjici odigrala nerešeno (1:1) sa Javor Matisom.

Najnovije vesti