Super liga: Surdulički Radnik dočekuje građevinare

Vranje/Surdulica - Nakon uspeha u prethodnom kolu i pomaka ka sredini tabele, pred surduličkim superligašem Radnikom u nedelju je novi izazov jer na svom terenu dočekuju ekipu Rada iz Beograda.

Građevinari su trenutno na pretposlednjoj poziciji tabele Super lige, a bodovi osvojeni u prethodnom kolu Surduličanima podižu samopouzdanje pred ovu utakmicu.

Šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić ne skriva veru u svoje fudbalere i nada se dobrom meču u nedelju.

- Zadovoljan sam bodovima iz prošlog kola, ali u ovu utakmicu moramo ući još čvršće i agresivnije, ne smemo se opustiti.

Gosti se takođe bore za opstanak.

U prethodna tri kola osvojili su četiri boda i to govori da nas čekuje jedna čvrsta i neizvesna utakmica.

Rad je pokazao da ima dobru ekipu i, iako se oni u poslednjih nekoliko godina skoro uvek bore za opstanak, imaju dobre okolnosti za dovođenje fudbalera s obzirom na to da su iz Beograda i da u prelaznim rokovima lakše dođu do igrača nego klubovi u unutrašnjosti.

Rezultat toga je i njihovo opstajanje u ligi, pa će tim tragom i iz ovog meča tražiti nove bodove.

Mi moramo biti maksimalno skoncentrisani i voditi računa o svakom detalju, ne smemo razmišljati o razlici u bodovnom saldu i trenutnom stanju na tabeli, moramo gledati samo sebe i ne smemo nikako dozvoliti greške poput onih iz utakmice sa Mačvom na našem terenu.

Jesmo favoriti na svom terenu, ali moramo to i da dokažemo - kazao je Krunić.

Što se tiče suspenzija i zdravstvenog biltena Radnika Ivan Kričak odrađuje kartone, a ni u ovom meču neće biti Dušana Stevanovića koji je još uvek na oporavku.

Meč 24. kola Radnik – Rad odugraće se u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu u Surdulici, a ulaz na stadion biće besplatan.

Najnovije vesti