Subotičani očekuju tri boda iz susreta sa Dinamom

Trener fudbalera subotičkog Spartaka Predrag Rogan izjavio je da je predstojeća utakmica protiv Dinama iz Vranja "važna za njegov tim" i istakao da ona "može da odredi dalji tok prvenstva".

Fudbaleri Spartaka takmičenje u Super ligi Srbije nastavljaju gostovanjem Dinamu u nedelju od 14 sati, na Gradskom satdionu u Surdulici, gde Vranjanci i dalje igraju kao domaćini.

- Svesni smo težine zadatka koje nas očekuje protiv Dinama koji je osokoljen poslednjom prvenstvenom jesenjom pobedom protiv Zemuna.

Moji momci su spremni i znaju šta ih očekuje - rekao je Rogan, a prenosi subotički klub.

Spartak u prolećni deo šampionata ulazi sa 12. pozicije i sa 19 osvojenih bodova, dok je Dinamo poslednji na tabeli sa 10 bodova.

- Željni smo novog dokazivanja, da pokažemo da Spartak ima potencijal koji ćemo nastojati da pretvorimo u kvalitet u narednom periodu.

Plan je da se iz Surdulice vratimo sa tri boda koja će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva - rekao je Rogan.

Predsednik Dinama Dragan Antić i pomoćni trener Saša Ćurčić izrazili su u četvrtak optimizam pred meč sa Spartakom i na konferenciji za medije izneli uverenje da će Dinamo osvojiti tri značajna boda u pohodu za opstanak u Super ligi.

U jesenjem delu prvenstva Vranjanci su poraženi od Spartaka sa 2:0.

Dvostruki strelac za Subotičane tada je bio Milan Marčić.

Dinamo je jesenji deo Super lige završio na poslednjem, šesnaestom mestu tabele sa 10 bodova.

Ispred su, takođe u "zoni ispadanja", petnaestoplasirani Zemun sa 15 bodova, Rad na četrnaestom ima 16 bodova, OFK Bačka na trinaestom 18 i subotički Spartak na dvanaestom 19 bodova.

Najnovije vesti