Stojanović na čelu vranjskog POKS-a

Zoran H. Stojanović izabran za novog predsednika Gradskog odbora Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) u Vranju, saopšteno je iz gradskog odbora ove stranke.

"U danima kada politička scena zahteva osveženje, povratak tradicionalnim vrednostima, povratak dostojanstva i nacionalnog jedinstva, POKS predstavlja svetionik promena.

Imamo svoju priču, jedinstvenu i inspirativnu, koja poziva sve građane na lokalnom nivou da se pridruže ovom pokretu.

Naša priča je o jačanju zajedničke svrhe, povratku tradicionalnim vrednostima koje su stubovi našeg društva, i održavanju integriteta i dostojanstva svih građana", poručili su iz ove partije nakon Stojanovićevog izbora.

Izbor Stojanovića tumači se iz gradskog odbora kao "korak ka ostvarenju partijskih ciljeva".

"Svako može doprineti promenama.

Narod je nezadovoljan, to je očigledno, ali mera uspeha ne leži samo u politici, već i u zadovoljstvu građana", naveo je Stojanović nakon izbora.

POKS Vranje, pod vođstvom Stojanovića, pozvao je sve sugrađane "da preduzmu korak ka jačanju zajedničke priče i nastupa".

"Ova promena počinje na lokalnom nivou, u srcu naše zajednice.

Očekujemo da svi zajedno doprinesemo stvaranju bolje budućnosti, da tradicionalne vrednosti, integritet i nacionalno jedinstvo ponovno postanu temelj našeg društva", dodao je novi predsednik.

Okružni odbor POKS-a doneo je i odluku o izboru koordinatora Izvršnog odbora za Pčinjski okrug.

To će biti Darko Dimitrijević, član Okružnog odbora.

Najnovije vesti