SSP: Dok Zaharijev daje velika obećanja još jedna porodica napustila Bosilegrad

Još jedna porodica napustila je opštinu Bosilegrad uoči održavanja 25. sednice Skupštine opštine, saopšteno je iz opštinskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

"Verovatno su otišli zbog sigurnog prosperiteta kojeg donosi predsednik opštine Vladimir Zaharijev, koji sa svojim timom za suludo troši više od 6 miliona evra iz budžeta na godišnjem nivou.

U ove dve rečenice staje čitava relanost u kojoj građani Bosliegrada danas žive.

Ovde se sprovodi čitav niz potpuno promašenih i pogrešnih projekata, za koje je očigledno da nisu napravljeni u interesu građana.

Predviđa se i postavljanje parketa od 12 miliona dinara za Sportsku halu, iako drenaža nije urađena po standardima i postavlja se pitanje da li će projekat uopšte moći da se realizuje bez kasnijih posledica.

Uzgred, svima je jasno da će mnogo vode proteći Dragovišticom dok ta hala proradi.

Što se tiče hotela Gradište, i pticama na grani je jasno da se hotel ne gradi izvan grada, kao i da projektom nije rešeno pitanje snabdevanja vodom.

Podsetimo se i pogona Kobosa, koji je opet počeo da radi, pa je zbog mešanja u poslovanje vlasnik pobegao glavom bez obzira.

Jedini objekat koji će možda proraditi u Bosilegradu je benzinska pumpa koja se, van svake logike, nalazi na petnaest metara industrijskog odžaka.

Ostaje nam samo da se nadamo da će i to biti bezbedno.

Prema tome, ko je sa Zaharijevim kolo igrao taj u životu, dobro prošao nije", konstatuje se u saopštenju Opštinskog odbora SSP-a u Bosilegradu koje je potpisala predsednica Daniela Mihajlović.

Najnovije vesti