SRS: Pijaća voda u Neradovcu nerešiv problem za naprednjačku vlast

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u petak se oglasio saopštenjem u kome podseća gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića "da selo Neradovac, udaljeno svega pet kilometara od Vranja, još uvek nema pitku vodu".

- To je nedopustivo u 21. veku.

Javno pitamo gradonačelnika zašto ovaj problem nije rešen i zašto u gradskom budžetu nisu izdvojena sredstva za izgradnju vodovoda do Neradovca?

Zar je moguće da ovo predstavlja nerešiv problem za naprednjačku vlast u Vranju - pitaju vranjski radikali.

U saopštenju koje je potpisao lokalni lider SRS Slavko Živković podseća se da je "reč o selu u kome je na prošlim parlamentarnim izborima pobedio Savez vojvođanskih Mađara (SVM), zahvaljujući cirkusu koji je vlast režirala".

- Tamo su defilovali predstavnici raznih satelitskih grupa koje je vlast formirala kako bi napakostila Srpskoj radikalnoj stranci koja je oduvek bila glas naroda.

Verovatno je da bi taj vodovod pre izgradio SVM, nego naprednjačka vlast u Vranju.

Postavlja se logično pitanje – zašto stanovnici Neradovca plaćaju porez na imovinu i druge dažbine koje nameće gradska vlast, ako nemaju pristup pijaćoj vodi.

Naprednjacima je Neradovac bio zanimljiv samo nekoliko dana pre lokalnih izbora, kada je trebalo obezbediti što veći broj glasova za njihov udoban i bezbrižan život - navodi se.

Najnovije vesti