SRS: Dragan Stevanović Boske se ne meša u naša kadrovska nameštenja

Iz Okružnog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju demantovane su spekulacije da se Dragan Stevanović Boske, koordinator SNS za Pčinjski okriug i državni skeretar u Ministarstvu privrede, meša u kadrovska nameštenja članova SRS u Vranju.

"Mi srpski radikali podsećamo javnost da je rad naše stranke striktno uređen Statutom i da se sva imenovanja i razrešenja na stranačke dužnosti obavljaju u skladu sa njegovim odredbama.

Dragan Stevanović Boske odavno nije član Srpske radikalne stranke, a samim tim nije ni u mogućnosti da se meša u bilo kakve stranačke aktivnosti", navode iz SRS-a na insinuacije koje su se pojavile u medijskom prostoru.

Radikali smatraju da su se "velike vrućine uvukle u redove Srpske napredne stranke u Pčinjskom okrugu" i da je "započela brutalna borba za prevlast u toj stranci".

"Gori na sve strane! Što bi se reklo - mala bara, a mnogo krokodila!

Ako neko u naprednjačkim redovima nije zadovoljan radom Dragana Stevanovića Bosketa, neka mu to kaže u lice, a novinari neka provere svaku informaciju pre nego što je objave", tvrde radikali Pčinjskog okruga nazivajući se u saopštenju "jedinom pravom i doslednom opozicionom strankom u svim opštinama Pčinjskog okruga".

Najnovije vesti