SPS okruga: Puna podrška Dačiću u pretkongresnim aktivnostima

Članovi Okružog odbora SPS-a Pčinjskog okrug dali su punu podršku predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivici Dačiću u pretkongresnim partijskim aktivnostima, saopšteno je iz odbora u Vranju.

"Dajemo punu podršku zastupanju i vođenju hrabre, odgovorne i mudre državotvorne politike naše partije u procesu formiranja novog saziva izvršne vlasti Republike Srbije", navodi se u pisanom saopštenju.

Socijalisti Pčinjskog okruga, dodaje se, zaključili su na sednici okružnog odbora "da je pretkongresni period upravo istorijski trenutak za novu i punu afirmaciju i promociju ideja Socijalističke partije Srbije na ovim prostorima i vraćanja podrške građana ovog kraja programu socijalne pravde, ravnopravnosti i jednakih šansi i uslova za sve radne ljude".

Okružni odbor SPS- Pčinjskog okruga u utorak 11. oktobra imao je u Vranju svoju redovnu sednicu, u sklopu priprema za održavanje mesnih, opštinskih i Gradske izborne konferencije SPS u Pčinjskom okrugu, kao i sprovođenja svih predviđenih zadataka i aktivnosti sa Sedme sednice Glavnog odbora SPS održane 18. septembra 2022. godine.

Sednica je održana u vezi sa predstojećim 11. Kongresom Socijalističke partije Srbije.

"Socijalisti Vranja, Surdulice, Vladičinog Hana, Bujanovca, Preševa, Trgovišta, Bosilegrada i Vranjske Banje istakli su punu organizacionu spremnost i visok stepen partijskog aktivizma u cilju obnove i jačanja članstva i oraganizacionih struktura SPS u okrugu", zaključuje se u saopštenju SPS-a.

Najnovije vesti