Sportski vikend (NAJAVA UTAKMICA)

PETAK

- U 19. kolu Druge lige Istok, rukometašice Vranja dočekaće u petak od 16 časova ekipu Radničkog iz Svilajnca u Sportskoj hali u Vranju. Vranjanke su trenutno pretposlednje na tabeli sa samo 8 bodova, dva manje od Rtnja. Prvoplasirana Žitorađa ima 31 bod.

SUBOTA

- U 35. kolu fudbalske Super lige Srbije, surdulički Radnik će u sklopu plej-aut faze dočekati ekipu Zemuna, na Gradskom stadionu u Surdulici od 17 časova. Radnik je dvanaesti na tabeli sa 22 boda, a iza su Javor Martis (20), Rad (19), OFK Bačka (16) i Borac (12).

- Klubovi iz Pčinjskog okruga koji nastupaju u sklopu Zone Jug odigraće svoje mečeve u subotu od 16.30 časova. Morava iz Vladičinog Hana gostovaće Budućnosti u Orašju, drugoplasirana Pčinja iz Trgovišta dočekuje ekipu Tanaska Rajića iz Pirota, Vranjska Banja gostovaće Lužnici u Babušnici dok će Nebeski anđeli ugostiti OFK Niš.

- U subotu 5. maja u Sportskoj hali u Vranju održaće se Prvenstvo Srbije u kik-boksu (low kick) za juniore i seniore, na kome će biti delegiran i deo sastava reprezentacije Srbije. Takmičenja počinju eliminacijama u 12 časova, dok je u 18.30 časova zvanično otvaranje finalne borbe.

NEDELJA

- U nedelju od 17 časova vranjski Dinamo, tenutno drugoplasirani na tabeli Prve lige Srbije u fudbalu, gostovaće neugodnoj ČSK Pivari u Čelarevu. Dinamo, do prošle nedelje lider prvenstva, sada zaostaje dva boda za novosadskim Proleterom (gostuje beogradskom Sinđeliću) i ima prednost boda u odnosu na Metalac iz Gornjeg Milanovca koji dočekuje Budućnost iz Dobanovaca.

- U 20. kolu Super B lige Istok-Zapad, rukometaši Vranja 1957, u velikoj sali Sportske hale u Vranju dočekuje Lokomotivu iz Lapova. Susret počinje u 19 časova. Vranjanci za prvoplasiranim Novim Pazarom, sa kojim vode bitku za ulazak u Super A ligu, zaostaju tri boda.

PONEDELJAK

- U ponedeljak 7-og maja, odigraće se prva baraž utakmica za plasman u Prvu futsal ligu Srbije između KMF Vranje i KMF Pirot. Utakmica počinje u 19 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Najnovije vesti