SNS Vranje osudio uvrede na račun Vučićeve ćerke

Na uvrede koje je politički aktivista Sibin Vukadinović na društvenim mrežama uputio na račun ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasio se i Savet za informisanje GrO Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju.

- Ne tražimo sinonim u životinjskom almanahu već ga nalazimo u društvu i to onom koje svojom izopačenošću puni naslovnice dnevne štampe, poput izvesnog Sibina Vukadinovića, člana pokreta Dveri i čoveka od poverenja Boška Obradovića.

Podsećanja radi, lider pokreta Dveri Boško Obradović ostaće prepoznatljiv široj javnosti kao brutalni predvodnik nasilnog upada u zgradu RTS-a i šikaniranju zaposlenih, po rušenju ograda oko Predsedništva, kao organizator napada na žene ispred Starog dvora, kao onaj koji je srpskom trobojkom razvaljivao vrata Skupštine i simbol poput srpske zastave nazivao "motkom".

Kada bi se vratili hronološki u sva nasilnička delovanja mogla bi da se napiše knjiga koja bi izlazila u nastavcima, ni nalik onom patetičnom pokušaju kojim Obradović počinje "karijeru velikog spisatelja", nazivajući knjigom beseda ono što je on lupetao unutar Parlamenta noseći kamen u ruci.

Nema broja prijavljenim slučajevima nasilja i verbalnih uvreda nad ženama koje su potekle iz ovog posrnulog izdajničkog pokreta, a neretki su i pozivi na njihovo sprovođenje u delo.

Još nije izbledela gorčina koju je izazvao izvesni podmladak Dveri Dragan Spasić iz Trgovišta, koji je pozivao na otvoreno silovanje supruga i kćeri naprednjaka, a dobio je još ogavnijeg naslednika u gore pomenutom Vukadinoviću.

Želimo da verujemo, kao savremeni i napredni deo modernog društva, da svako, pa čak i oni najgori, zaslužuju priliku da shvate svoju grešku, pokaju se i krenu pravim putem.

Zato i koristimo ovu priliku, da po ko zna koji put, podignemo glas protiv izopačenosti i nasilja kojim su u svojim delovanjima prepoznatljivi delovi opozicije u Srbiji i zatražimo od njih da se nesposobni bavljenja dostojanstvenom politikom ostave porodica predsednika i svih građana Srbije, da se ostave majki i dece naše ponosne nacije i dopuste nam da ih zdrave i spokojne povedemo u budućnost dostojnu življenja i pokoljenja - navode iz Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Iz opozicionog pokreta Dveri negirali su da je navedeni Sibin Vukadinović njihov član, kako je objavljeno u pojedinim tabloidima.

Najnovije vesti