SNS Vranje obeležio Svetu Petku, stranačku slavu

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju u sredu je obeležio stranačku slavu – Prepodobnu mati Paraskevu ili Svetu Petku.

Slava je obeležena presecanjem slavskog kolača u Crkvi Svete Trojice, nakon svete arhijerejske liturgije.

Rezanje kolača obavljeno je u prisustvu najviših lokalnih funkcionera Gradskog odbora SNS predvođenih stranačkim liderom Slavišom Bulatovićem i gradonačelnikom Vranja i potpredsednikom odbora Slobodanom Milenkovićem.

Kum slave Božidar Ilić, član GrO SNS u Vranju, predao je kumstvo za sledeću godinu Milanu Iliću, narodnom poslaniku SNS u Skupštini Srbije.

Slobodan Milenković čestitao je slavu svim članovima, simpatizerima i pristalicama SNS, naglsivši da je naprednjaci slave već trinaest godina.

Od tada, iz jednog beznađa, došli smo do toga da možemo reći da je Srbija priznata, cenjena, uvažena zemlja ne samo na Balkanu već i u svetu.

Naš dalji put je da razvijamo Vranje, da razvijamo Srbiju i nadam se da ćemo u tome uspeti.

Očekujem da ćemo naredne godine moći da proslavimo slavu onako kako to i dolikuje i kako smo to činili pre pandemije – rekao je Milenković.

U pisanoj čestitki povodom stranačke slave lider SNS Vanje Slaviša Bulatović naveo je kako je uveren "da su međusobno uvažavanje i razumevanje, ljubav i solidarnost kojima nas uči naša vera, najveća snaga i motivacija da prevaziđemo sve prepreke i nedaće za bolje sutra svih građana".

"Svim članovima i simpatizerima najveće stranke u Srbiji čestitam slavu i želim puno uspeha u budućem radu", napisao je Bulatović.

Najnovije vesti