SNS: Vandalski čin cepanja Vučićevog plakata

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) osudili su u ponedeljak "vandalski čin cepanja velikog plakata sa likom Aleksandra Vučića" koji je uoči mitinga lidera SNS postavljen na centralnom šetalištu.

"Oni kojima smeta napredak i razvoj Srbije dokazali su još jednom da nemaju politički program niti ideju, već da je sramna kampanja vređanja i uništavanja jedino za šta su sposobni.

Besramnim činom objavljivanja fotografija ovog huliganskog čina otvorene mržnje na svom fejsbuk profilu, predsednica Gradskog odbora SSP-a Mirjana Ilić Stošić je nedvosmisleno pokazala javnosti ko stoji iza ove svojevrsne pobede Ujedinjene opozicije Vranje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju najoštrije osuđuje ovaj kriminalni akt grupe izgrednika, koji sebe nazivaju opozicijom i uverava ih da će im nakon 3. aprila ovo biti jedina pobeda koju će slaviti", navode iz SNS-a

Iz gradskog odbora naprednjaka u saopštenju su naveli i to da su lidera i predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića u Vranju dočekali "nikad brojniji vranjski naprednjaci".

Najnovije vesti