SNS: Svih 376 kandidata za članove Saveta MZ dobili poverenje građana

Izlaznost u Vranju na izborima za Savete mesnih zajednica u Vranje je bila 38 odsto, a u Gradskoj opštini Vranjska Banja 39 procenata, izjavio je u nedelju nakon glasanja čelnik vranjskog SNS-a Slaviša Bulatović.

- Birali smo 325 članova Saveta u Vranju i 51 u Vranjskoj Banji, ukupno 376, od kojih je 376 dobilo poverenje naših sugrađana.

To su kandidati koje je podržala koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom - kazao je Bulatović na konferenciji za medije nakon glasanja.

Po zatvaranju biračkih mesta on i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, inače potpredsednika SNS-a, održali su konferenciju za medije na kojoj su iskazali zahvalnost "svima koji su iskoristili svoje građansko pravo i pomogli da se Saveti u 52 Mesne zajednice konstituišu".

Milenković je kazao da je zabeležena rekordna izlaznost otkad se održavaju izbori za članove Saveta MZ.

- Naši sugrađani znaju probleme u svojoj ulici, stambenoj zgradi, naselju i zbog toga ih oni sa mikro nivoa prenose svima nama koji obavljamo izvršne funkcije, da nam predoče probleme kako bi njihov život u mesnoj zajednici bio što bolji – rekao je gradonačelnik Milenković, ukazujući na važnost izbora za mesne zajednice.

Prvi nezvanični rezultati izbora za članove Saveta mesnih zajednica iz Izborne komisije za Grad Vranje biće poznati u ponedeljak ujutro.

Na području grada Vranja ima ukupno 52 mesne zajednice, od kojih je 9 u Vranjskoj Banji.

Najnovije vesti