SNS: SSP nema podršku u narodu pa poziva na bojkot

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju saopšteno je da lokalni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) "pozivajući građane na bojkot izbora za Savete mesnih zajednica još jednom pokušava da nepostojanje podrške u narodu opravda namerom da odvrati članove MZ da ostvare svoje građansko pravo".

"Da ih odvrati od toga da neposredno i preko slobodno izabranih predstavnika upravljaju javnim poslovima od neposrednog, zajedničkog i opšteg interesa za lokalno stanovništvo.

Iako je autor bojkotaške peticije morao da posegne ka Zakonu o lokalnoj samoupravi da bi ublažio činjenicu da je saopštenje ništa drugo do još jedna prazna priča, potvrdio je da je SSP-u interes građana i poštovanje Ustava i zakona države u kojoj živimo, poslednja stavka u nepostojećem programu", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Iz SNS apeluju na građane Vranja da izađu na izbore za savete MZ u nedelju.

- Građani su u prošlosti na demokratskim izborima dali maksimalno poverenje aktuelnoj vlasti.

Pozivamo ih da rekordnim izlaskom na izbore za Savete mesnih zajednica u nedelju 6. juna pokažu da žele da žive i rade u zemlji koja postoji za dobrobit svakog od nas i u kojoj je svaki glas podjednako važan - zaključuje se u saopštenju SNS.

Najnovije vesti