SNS: Netačne i neproverene informacije DS-a

Saopštenje Demokratske stranke u kojem na osnovu neproverenih i netačnih informacija koje je izneo jedan „žuti“ bulevarski medij, napada GrO Srpske napredne stranke i funkcioneri Goran Đorđević i Goran Nikolić, pokazuje ustaljenu matricu, i građani Vranja odavno već znaju sve - navodi se u saopštenju naprednjaka koje prenosimo u celosti.

- Pre svega pokazuju i dokazuje odavno poznatu lokalnu političku formulu:
Žuto preduzeće x žuta štampa / bezočne političke izmišljotine i laži = degutantni politički napadi protiv SNS-a.

Naravno, ova sinhronizovana politička predstava ovog lokalnog medijskog i političkog subjekta, nas iz GrO Srpske napredne stranke ne iznenađuje i ne zabrinjava.

Čak nas ne iznenađuje i neprofesionalno, kvazi novinarstvo dva čoveka koji tokom ovih godina krše sve norme novinarske etike u svom Don Kihotovskom ličnom obračunu sa naprednom strankom.

Znamo i da se neplaćanje medijskog reketa ne prašta, a i ambasador se ne sme izneveriti...

Ono što nas najviše čudi je zapravo Demokratska stranka i odakle joj kredibilitet da nekog neargumentovano kritikuje i napada, a na osnovu neproverenih i netačnih informacija.

Osnovna politička kultura je, na koju se često pozivaju, da se bar sačeka sa istragom nadležnih organa i zvaničnim rezultatima, a ne da se ovako paušalno i proizvoljno napadaju najviši funkcioneri napredne stranke.

Vrhunac cinizma je kad Demokratska stranka govori o bahatosti i „najgoroj vlasti u istoriji“, a to stvarno vređe pamćenje i inteligenciju vranjanaca.

Znaju odlično građani Vranja a i Srbije kakav su ekonomski, finansijski i politički pustoš ostavili iza sebe ova gospoda, i koliko je fabrika uništeno, radnih mesta ugašeno, kakav je budžetski ponor ostavljen, a sve u režiji onih koji sada spočitavaju i dele političke lekcije.

Zapamtite da SNS i Aleksandar Vučić neće dozvoliti da se vratimo u vreme kada su Srbijom vladati strani ambasadori, tajkuni, lopovi i kriminalci.

Možda su gospoda ovim saopštenjem htela malo političkog marketinga i da pokažu da građanima Vranja da su još (malo) na političkoj mapi, ali sigurni smo da su postojali mnogo bolji načini političkog EPP-a od gomile laži i gluposti izrečenih u saopštenju.

Na kraju gospodo iz Demokratske stranke, poručili bi vam da se na vašem mestu ne bi puno radovali predstojećim izborima, ali možda vam se istvari „želja“.

I političkom laiku je jasno da nakon sledećeg izbornog procesa odlazite na smetilištu političkih stranaka i u nepovratni politički zaborav - navodi se u saopštenju SNS-a.

Najnovije vesti