SNS na trinaestogodišnjicu: Veliko breme je za nama, a još veći izazovi predstoje

Srpska napredna stranka (SNS) u četvrtak proslvlja trinaest godina postojanja i političkog delovanja, sopšteno je iz gradskog odbora naprednjaka u Vranju.

"Danas kada proslavljamo još jedan veliki jubilej, trinaest godina rada i trajanja Srpske napredne stranke, ostvareni rezultati u godinama za nama obavezuju nas da se u ime sve brojnijeg članstva i rastuće podrške koju među građanima Srbije ima predsednik Aleksandar Vučić, podsetimo na neprekidnu borbu kojom smo razorenu i opljačkanu državu podigli svojim rukama iz pepela u kom smo je zatekli i za samo trinaest godina, postali samostalna i ponosna država, ekonomski lider u regionu.

Svako od nas kome je Srpska napredna stranka bila drugi dom zna koliko je energije i odricanja zahtevala neprekidna borba na braniku dostojanstvene i jake Srbije od svih onih koji ni danas ne odustaju od želje da zemlju koju zovemo svojom, još jednom prodaju na račun svojih jeftinih ciljeva.

Dragi članovi i simpatizeri SNS-a veliko breme je za nama, a još veći izazovi nam tek predstoje.

Moramo ostati dosledni ideji Aleksandra Vučića i programu Srpske napredne stranke, zalažući se za međusobnu solidarnost i jedinstvo, jer samo smo onda nepobedivi na političkoj sceni Srbije.

Predaja nije i nikada neće biti opcija!

Živela Srbija", poručuju naprednjaci u saopštenju povodom trinaestogodišnjice postojanja.

Najnovije vesti