SNS Bujanovac: Zabraniti Narodne patrole

Vranje - Bujanovački naprednjaci najoštrije su osudili skup desničara u Beogradu, nazivajući ih u pisanom saopštenju "samoproklamovanim rodoljubima".

"Ološ našeg društva, plaćen spolja s ciljem da destabilizuje državu, unese nemir i izazove sukobe širokih razmera, umislio je da diže nazovi revoluciju i brani nas od nekakve izdaje.

A, nema veće izdaje nego raditi za strance protiv sopstvene države i predsednika koga su građani Srbije izabrali”, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu, prenose Bujanovačke.

Naprednjaci očekuju da nadležni organi "pokrenu sveobuhvatnu istragu i procesuiraju sva lica koja su učestvovala u organizaciji navodnog mitinga".

"Treba ih zabraniti nakon što je kod jednog od njih pronađen karabin, kao i zbog pretnji koje nedvosmisleno pokazuju da su njihove namere u organizovanju državnog udara bile ozbiljne”, poručuju iz SNS.

Na protestu protiv francusko-nemačkog plana za Kosovo ispred zgrade Predsedništva u Beogradu, u sredu uveče okupilo se nekoliko stotina građana koji su noslili transparente Kosovo je srce Srbije, Nema predaje, Ko izdaje Kosovo, izdaće i Rusiju, javio je N1.

Bujanovački naprednjaci poručuju da država "mora da bude jača od svakog pojedinca i zaštiti svako lice, ustavno-pravni poredak i predstavnike institucija".

Najnovije vesti