SNS: Bezočne laži na tzv. tribini Nove Srbije

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Vranje saopštenjem je najoštrije osudio, kako se kaže, "rečnik uvreda, bezočnih laži i niza paušalnih i proizvoljnih izjava izrečenih na takozvanoj tribini Nove Srbije u subotu u Vranju".

- Kažemo "takozvanoj tribini" jer broj ljudi koji je bio prisutan u onoj prostoriji ne odaje utisak da se radi o relevantnoj političkoj opciji koja može da nešto ozbiljno ponudi našem građanstvu.

Svakom ozbiljnom političaru je to poruka kakvu podršku uživa u ovim krajevima.

Ali, to nas ni ne čudi imajući u vidu ličnost predsednika Nove Srbije i njegovu političku zaostavštinu, ali i čoveka koji je reprenzent ove kvazi političke opcije u našem gradu.

Ne čude nas ni uvrede na račun državnog seketara i ostalog rukovodstva SNS-a jer smo nekako navikli na takav obrazac političkog delovanja i taj nivo političke (ne)kulture ove simpatične družine.

Verujemo da se svi sećamo Veljinog "mavaši gerija" na novinara koji se drznuo da postavi pitanje koje se nije sviđalo ovoj mudroj glavi, a o sočnom i prebogatom intelektualnom rečniku istog da i ne govorimo, o čemu postoje video zapisi sa milionskim pregledima.

Ostaje nepoznanica o kakvom kavezu magistar tehničkih svenauka govori.

Mi u Vranju ne gradimo kaveze već hirurške blokove, bolnice, pozorište, puteve i ulice.

Mi u Vranju vodimo ozbiljnu i odgovornu lokalnu politiku i građani Vranja vide rezultate.

Ali možda i grešimo jer ipak je magistar tehničkih nauka ekspert za sve sfere društvenog života, počev od poljoprivrede, preko turizma, do razvoja kafanskih priča i doskočica.

Takođe enigma je i "strah", koji je po rečima magistra, "zavladao Vranjem i celom Srbijom".

Možda magistar vidi nešto što mi ostali smrtnici ne vidimo, a verovatno je njegova politička katarza nastupila kada svojevremeno nije avanzovao u ministarskoj fotelji u Vladi tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića.

Na takva i slična pitanja verovatno ima odgovor jedino ovaj pionir petooktobarske demokratije na bageru, a sigurno i naši sugrađani na predstojećim izborima.

Sud građana je najmerodavniji i, na kraju krajeva, oni su nosioci suverenosti naše države - navodi se između istalog u saopštenju GrO SNS Vranje.

Najnovije vesti