Skupština zaseda u četvrtak, na dnevnom redu izveštaji o radu ustanova

U četvrtak 29. aprila biće održana jedanaesta sednica Skupštine grada Vranja na kojoj će odbornici između ostalog razmatrati izveštaje o radu javnih ustanova za 2020. godinu.

Na dnevnom redu je i Izveštaj o radu Apoteke Vranje za 2020. godinu, Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o boravišnoj taksi, kao i Predlog odluke o dopunama odluke o naknadama za korišćenje javnih površina.

Odbornici će razmatrati Predlog odluke o dopuni odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje Ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom Metris Vranje, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Vranja neposrednom pogodbom.

Biće ramatran Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o materijalnoj podršci porodicama sa decom na teritoriji grada Vranja, kao i Informacije o stanju kriminala, javnog reda i mira i bezbednosti saobraćaja na području grada Vranja za 2020. godinu.

Odbornici će izjasniti i o Predlogu rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine grada Vranja, kao i o predlozima Rešenja o imenovanju i prestanku mandata članovima upravnih i nadzornih odbora pojedinih javnih ustanova i preduzeća i školskih odbora.

Sednica u četvrtak biće održana u sali Pozorišta Bora Stanković od 9 časova.

Najnovije vesti