Skupština usvojila izveštaje javnih preduzeća i ustanova

Na sednici Skupštine grada Vranja u petak odbornici su usvojili programe poslovanja sa finansijskim planovima za 2020. godinu javnih preduzeća: Vodovod, Novi dom, Urbanizam i izgradnja grada Vranja, Uprava Banje i Parking servis.

Usvojeni su i programi rada javnih ustanova - Centra za socijalni rad, Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorišta Bora Stanković, Javne biblioteke Bora Stanković, Narodnog muzeja Vranje, Narodnog univerziteta Vranje, Istorijskog arhiva 31. januar, Škole animiranog filma, Turističke organizacije Vranje, Regionalnog centra za talente i Sportske hale, kao i Program rada Skupštine grada Vranja za 2020. godinu.

Gradski parlament dao je saglasnost i na Program rada Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje za 2020, Program podsticaja za razvoj Slobodne zone Vranje za narednu godinu, Predlog odluke o komunalnoj miliciji i Izveštaj o radu i godišnji plan rada Predškolske ustanove Naše det za 2019/2020. godinu.

Na zasedanju su usvojeni Predlog plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije, Predlog Rešenja o imenovanju Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana grada Vranja, Predlog Odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2020. godinu, kao i Tekst Sporazuma o zajedničkom obavljanju poslova upravljanja komunalnim otpadom i Predlog Rešenja o imenovanju izborne komisije grada Vranja u stalnom sastavu.

Najnovije vesti