Skupština u sredu o finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova

O programima poslovanja sa finansijskim planovima poslovanja javnih preduzeća i ustanova za 2022. godinu u sredu 29. decembra odlučivaće odbornici Skupštine grada Vranja na 19. sednici.

To su programi Vodovoda, Komrada, Novog doma, Urbanizma, Parking servisa, Uprave Banje i Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje.

Kod javnih ustanova na dnevnom redu biće programi i finansijski planovi Centra za socijalni rad, Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorišta Bora Stanković, Javne biblioteke Bora Stanković, Narodnog muzeja, Istorijskog arhiva 31. januar, Narodnog univerziteta, Škole animiranog filma, Turističke organizacije Grada Vranja, Kulturno–obrazovnog centra Vranje i Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u svojini grada – Sportski objekti Vranje.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva, Predlog odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2022. godinu, kao i Predlog programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za naredu godinu.

Na dnevnom redu biće i Program podsticaja za razvoj Slobodne zone Vranje za 2022. godinu sa finansijskim planom poslovanja, Program rada Skupštine grada Vranja, kao i Predlog akcionog plana za unapređenje socijalnih usluga grada Vranja za period od oktobra 2021. do decembra 2022. godine.

Sednica u sredu počeće u 9 sati.

Najnovije vesti