Skupština u sredu o finansijskim planovima javnih preduzeća

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković sazvao je za sredu 26. decembra tridesetu sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će između ostalog biti razmatrani programi poslovanja sa finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova za 2019. godinu.

Na dnevnom redu sednice biće i Predlog programa rada Skupštine grada za narednu godinu, kao i predlozi odluka o izradi Planova generalne regulacije za zonu 1 i 3 u Vranju.

Odbornici će razmatrati Predlog odluke o matičnim područjima na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o postavljanju manjih montažnih objekata privremenog karaktera.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o utvrđivanju doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta i zakupnine za zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini, Predlog rešenja o obrazovanju stručne komisije za izradu godišnjih programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta i Informacija o stanju bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Vranja u 2018. godini.

Početak sednice zakazan je za 9 sati.

Najnovije vesti