Skupština u petak postavlja gradskog pravobranioca i zamenike

Predlog rešenja o postavljanju gradskog pravobranioca, kao i Predlozi Rešenja o postavljanju zamenika gradskog pravobranioca, biće na dnevnom redu 27. sednice gradskog parlamenta koja je zakazana za petak 30. septembar.

Osim ovoga, odbornici će se izjašnjavati i o predlogu Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine, a takođe o Predlogu dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za ovu godinu.

Biće razmatran Predlog rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini, kao i Predlog rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela, radi ispravke granice susednih katastarskih parcela.

Na dnevnom redu sednice je i predlog Rešenja o imenovanju članova Komisije za rodnu ravnopravnost, te Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na području grada Vranja.

Biće razmatrana Rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskog odbora Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju.

Najnovije vesti